Am demarat selecția națională de PARTENERI!

styronit_campanie_parteneriIntră și devino campion în Liga GREEN cu STYRONIT – termoizolație naturală pe bază de perlit!

CINE SUNTEM?

STYRONIT este marcă înregistrată a companiei DYOS INDUSTRY SRL, fiind membru Romania Green Building Council. Suntem o echipă tânără căreia ne place să creem valoare prin produse inovative și dedicare în relațiile comerciale.

DE CE?

În ultimii ani ne-am dat seama că locuințele prezentului deși moderne ar trebui să fie prietenoase cu mediul, eficiente economic, sigure și confortabile recreând astfel în caminul fiecăruia vechiul dar prețiosul “ACASĂ”.  Așa că suntem dedicați să construim mai VERDE viitorul nostru și al comunității noastre.

CARE SUNT OBIECTIVELE?

  • Creșterea notorietății mărcii STYRONIT;
  • Penetrarea pieței soluțiilor de termoizolație din România;
  • Extinderea prezenţei geografice la nivel național în România;
  • STYRONIT să devină opțiunea numărul 1 în România în domeniul soluțiilor de termoizolație naturală.

Mai multe detalii SMART despre obiectivele STYRONIT în România sunt disponibile în cadrul discuțiilor ce vor urma unei cereri de intenție parteneriat.

CUM?

Parteneriate win-win în România cu constructori, arhitecți, aplicatori, distribuitori sau antreprenori care identifică oportunitatea de business;

Misiunea STYRONIT România este furnizarea unei soluții de termoizolație naturală prin care se sporește confortul termic, crează un climat mai sănătos oferind siguranță beneficiarilor.

Consideri că te pliezi pe misiunea și obiectivele noastre?

Alătură-te Ligii partenerilor noștri naționali și haide să construim împreunăm un climat mai sănătos, oferind siguranță beneficiarilor.

Pentru detalii, accesează sectiunea formular contact și trimite mesaj cu cerere intenție parteneriat sau email la contact@styronit.ro și/sau telefon 0744 477 820.

Așteptăm cu nerăbdare să te alături Ligii GREEN cu STYRONIT!

Ti-a placut? Distribuie-l!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email