Contribuind la cea de-a-XIX-a editie a simpozionului international “Monumentul – Traditie si viitor”

Simpozionul Internaţional „Monumentul – Tradiţie şi Viitor” a ajuns anul acesta la a XIX-a ediție. Manifestarea, găzduită de Muzeul Unirii din Iași, a reunit in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017 specialişti de prestigiu din cadrul Ministerului Culturii, Academiei Române, a Institutului Național al Patrimoniului, Uniunii Naționale a Restauratorilor Monumentelor Istorice, personalități din institute de cercetare și universități din țară și străinătate, care au preocupări constante în domeniile cercetării, conservării şi restaurării monumentelor istorice. Simpozionul s-a impus, treptat, ca una dintre manifestările cu un real impact asupra societăţii civile, a mediului academic și antreprenorial.

CITESTE TOT

Aderare la Uniunea Nationala a Restauratorilor de Monumente Istorice

Sâmbătă, 2 septembrie 2017, la Alba Iulia a avut loc SIMPOZIONUL ,,S.O.S.” _ PATRIMONIU CULTURAL ARHITECTURAL NAȚIONAL, organizat de UNRMI in parteneriat cu Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR).

Scopul lucrărilor SIMPOZIONULUI s-a dorit a fi un semnal de alarmă asupra sorții PATRIMONIULUI CULTURAL ARHITECTURAL NAȚIONAL ca urmare a iresponsabilității factorilor de răspundere în gestionarea acestui inestimabil tezaur. CITESTE TOT

Simpozionul Internaţional „Monumentul – Tradiţie şi Viitor” 2017

În perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2017, la Iași, STYRONIT Romania va participa la Simpozionul Internaţional „Monumentul – Tradiţie şi Viitor”, eveniment organizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul Unirii, sub egida Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, în parteneriat cu Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași, Direcția Județeană pentru Cultură Iași, Institutul Național al Patrimoniului Bucureşti, Uniunea Naţională a Restauratorilor de Monumente Istorice, Academia de Ştiinţe a Republicii Moldova, Institutul Patrimoniului Cultural – Chişinău, Garnizoana Iași, Centrul Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” Cernăuţi.

CITESTE TOT

#invata sa construiesti – CONSENS Cluj-Napoca

Evenimentul CONSENS, din cadrul Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizat în perioada 13-24 martie 2017 se află la a treia ediție, organizat de Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – ASCUT.

CITESTE TOT

Se lansează Ghidul Constructorului, ediţia 2017

Ghidul constructorului, editia 2017 este o lucrare de specialitate realizata in parteneriat cu 32 de producatori, importatori de materiale de constructii si instalatii si asociatii profesionale. Publicatia are 616 pagini, include aproximativ 590 de articole de deviz si 58 de solutii tehnice din domeniile constructii, reparatii la constructii, instalatii de alimentare cu apa, instalatii de incalzire si gaze, lucrari hidrotehnice, drumuri, terasamente si izolatii.

CITESTE TOT

STYRONIT recrutează consultant de vânzări regional

Ai abilități excelente de comunicare și analiză? Ești proactiv, analitic și te descurci foarte bine atât atunci când lucrezi singur cât și în echipă? Știi ce înseamnă să fii orientat spre client și să rezolvi probleme? Ai abilități de utilizare a calculatorului, și ești familiar cu industria de vânzări produse pentru construcţii – poate chiar și experiență în domeniu? Ai carnet de șofer auto și ai disponibilitatea de a călători și de a te adapta unui orar flexibil?

CITESTE TOT