Câteva lucruri de învățat de la cei PUȚINI!

Dr. R. Schnyder-von Wartensee spunea că ”Sunt puţini cei care fac lucrurile să se întâmple.Sunt mulţi cei care privesc de pe margine, iar marea masă habar nu au că se întâmplă ceva.”

Când vorbim de termoizolarea unei clădiri, la ce să ne uităm, cum face MAJORITATEA?

Pe principiul puțin cunoscut și anume că MAJORITATEA se înșeală, iată ce putem învăța de la cei PUȚINI:

–   MAJORITATEA se culcă după ora 24:00, PUȚINI au grijă să prindă ore de somn înainte de miezul nopții, deși e vădit științific că cei care se culcă după ora 24:00 își vor afecta sănătatea
–   MAJORITATEA nu reduce viteza de circulație în intersecție, PUȚINI (și claxonați) sunt cei prudenți, deși cele mai multe accidente în intersecție au loc
–   MAJORITATEA credea că economia va dudui mereu, PUȚINI au fost cei ce estimau o criză în 2008
–   În Biblie, Mesia, Fiul lui Dumnezeu spunea că mulți (MAJORITATEA) intră pe calea lată care duce la pierzare dar PUȚINI sunt cei ce intră pe calea îngustă care duce la viață (Matei 7:13-14)
–   MAJORITATEA încep o afacere în domenii în care activează și alții, PUȚINI sunt cei ce caută o nișă în piață (care implică marje net superioare afacerilor de volum)

Tot așa, MAJORITATEA izolează cu materiale cu care izolează și vecinii, PUȚINI sunt cei ce analizează soluția de termoizolație ce urmează să o utilizeze.

Dar până la urmă nu oricine este expert tehnic dar oricine poate înțelege cerințele minime, globale, complete pentru o termoizolație eficientă, DACĂ este informat.

Tu din ce categorie faci parte?
Te invit aici să te informezi despre 7 condiții pentru o termoizolatie eficientă.

Apoi, sau dacă ai citit deja e-book-ul, pentru că părerea ta e importantă pentru noi, răspunde la următoarele două întrebări:

1.    Care dintre cele 7 condiții ți se pare cea mai relevantă?
2.    Dacă mâine ai alege un produs de termoizolație, care ar fi condițiile minime dintre cele 7, pe care te-ai asigura că produsul ales le îndeplinește?

Ti-a placut? Distribuie-l!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email