Scurt istoric

2002 – A fost fondată compania STYRONIT în Turcia. Primele studii în vederea producerii unei soluții de termoizolație naturale au fost realizate pe blocuri de zidărie și perlită. Departamentul de cercetare și dezvoltare din cadrul companiei analiza posibilitatea producției de blocuri de zidărie cu perlită, dar procesul s-a desfășurat fără succes. Ulterior, în urma eforturilor susținute ale departamentului de cercetare și dezvoltare s-a creat materialul de termoizolație pe bază de perlită expandată. După penetrarea pieței din Turcia, compania a decis dezvoltarea STYRONIT și în alte țări, primul export realizându-se în Republica Slovacă.

2008 – Au fost obținute primele certificări ale produsului STYRONIT de către TÜV Austria în acord cu Turkish Standards Enstitute armonizat la nivel internațional cu standardele europene inclusiv.

2013 - Compania se înregistrează sub numele de YAPIENERJİ DOĞAL YALITIM MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş, continuând promovarea produselor sub brandul STYRONIT.

2015 – STYRONIT intră pe piața din Bulgaria, Azerbaidjan și Coreea de Sud. În același an STYRONIT vine în România prin intermediul SC DYOS INDUSTRY SRL.

În continuare departamentul de export al STYRONIT continuă procesul de dezvoltare internațională a produsului, odată cu automatizarea tehnologiei de producție.

Nu în ultimul rând, STYRONIT este membru al

Asociației Energiei Zero și Case Pasive – imagine20

şidescărcare

Viziune

Să devină opțiunea numărul 1 în România, în domeniul soluțiilor de termoizolație naturală.

Misiune

Furnizarea unei soluții de termoizolație naturală prin care se sporește confortul termic crează un climat mai sănătos, oferind siguranță beneficiarilor.

Valori

Servicii postvânzare – ne place să ne surprindem plăcut partenerii și clienții finali.

Spontaneitate – ne place să inovăm, sa îmbunătățim, să aducem plus valoare fiecărui proces și fiecărei proceduri.

Claritate in comunicare – ne place să furnizam solutii complete care să fie pe intelesul tuturor.