George Ștefu

Manager General

Omul căruia îi place să creeze drumuri pe acolo pe unde alții nu îndrăznesc nici măcar să le deseneze. Este gata “să străbată întreaga lume” pentru a găsi soluții, de aceea nu îi e teamă să inoveze.

Economist de profesie, înainte de a aduce STYRONIT în România, a fost implicat în calitate de Director Executiv în dezvoltarea Citroen pe piața auto din regiunea Sud-Est a României.

Contact: george.stefu@styronit.ro

styronit-andrei-mantarosie-001

Ștefan Pastia

Director Executiv

Cel care caută întotdeauna idei pentru îmbunătățirea continuă a afacerii, a echipei dar și a vieții personale pe principiul biblic ”Ceea ce doriți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel.” - Evanghelia după Luca cap. 6:31.

Cu o experiență de 15 ani în dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii, înainte de a se alătura echipei STYRONIT, Ștefan a fost consultant și trainer în cadrul organizației româno-elvețiene ROMCOM, din Oradea.

Contact: stefan.pastia@styronit.ro

styronit-andrei-mantarosie-001

Gina Neagu

Director Economic

Gina este persoana cheie care se ocupă de “sângele companiei” cum bine spunea cineva despre contabilitate. Este foarte atentă la detalii, nu pentru a încurca ci pentru a aduce plus de noutate și eficiență în companie.

Îi place să exploreze zilnic legile și contabilitatea ca să aducă soluții noi pentru bugetul companiei.

Contact: contact@styronit.ro

styronit-andrei-mantarosie-001