„Gânduri” despre perlit!

Înainte de a alege o soluție sau alta de termoizolație, este elementar să ne documentăm din ce e alcătuit materialul respectiv.

În cazul nostru, perlitul sau perlitul expandat pe baza căruia este fabricată Soluția de Termoizolație Naturală Styronit, este la bază o rocă vulcanică prezentă în stare naturală în câteva țări printre care și Turcia, acesta fiind considerentul pentru care STYRONIT este fabricat în Turcia.

În esența ei, perlitul, pe lângă faptul că este 100% natural, este un produs ecologic, lipsit de substanțe organice, impurități, netoxic, necombustibil, nepoluant pentru sol și excelent termoizolant și fonoizolant.

O altă calitate deosebită și importantă a perlitului, este că NU se degradează în timp prin acțiunea factorilor atmosferici și nici nu putrezește, ceea ce se traduce printr-o rezistență pe viață.

Nu în ultimul rând, un aspect de luat în seamă este că în raport cu Decizia comisiei 96/603/CE modificată prin Decizia 2000/605/CE, perlitul are clasa A de rezistență la foc, iar privind SR EN 1097 – 3/2002, are o densitate de numai 100 Kg/m3.

Așa se face că ne place că oferim o SOLUȚIE nu un material. O SOLUȚIE care include pe lângă calități TERMOIZOLANTE, elementare de altfel și calități NATURALE reprezentate prin 0 EMISII DE GAZE NOCIVE pentru sol sau mediu, REZISTENT în timp ca și soluție aplicată la exterior și nu în ultimul rând SIGUR pentru beneficiari datorită rezistenței la foc și greutății reduse ce nu afectează stabilitatea la eventuale cutremure.

Ti-a placut? Distribuie-l!Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email